Monday, 12 September 2011

LAKI TAK NAK POMPUAN SEKSI DI JADIKAN BINI



hai sume pembace...
korang taw tak..lelaki sememangnya tak perlukan seorang wanita yang seksi untuk dijadikan sebagai isteri..


GADIS :"menipu r kalau lelaki tak suka pompuan seksi kan??"
LELAKI: "saya mengaku lelaki memang suke tengok pompuan seksi tapi bukan untuk di buat isteri la "
GADIS:"ermmm..knp?'

KENAPE LELAKI TAK NAK JADIKAN POMPUAN SEKSI SEBAGAI ISTERINYA?

-kami taw rambut awak lawa,tapi tak perlu la nak tayang sana sini..kalau pakai tudung lagi maniskan

-mungkin satu kebanggaan bagi awak untuk tampak seksi dan terkenal di kalangan lelaki,tapi kami malu jika ada isteri terkenal dengan keseksiannnya.

-kami tak nak sume laki terliur dan terangsang bile pandang awak.

-memang la pakai baju singkat seluar ketat dianggap macam style tapi kami tak suka laki len tengok shape tubuh awak.

-awak tayang  "buah" awak merata-rata  macam penjual buah-buahan di pasar..nampak murah sangat.

-memang la kulit awak putih dan gebu tapi kami tak nak awak tayang kat laki len.

-mak kami pun pesan cari isteri yang menutup aurat.

-kami taw bile awak pakai seksi,saham awak naik..tapi bagi kami,awak beli saham ke neraka

-kami bersyukur kalau awak bertudung,tapi dah pakai tudung tu jangan la duk silang-silang tudung tu sampai nampak dada awak tu.

-kami tak suka awak pakai pakaian jarang2 sampai laki len taw awak  pakai bra warna ape ari ni..serius kami malu

-kami tak larat nak angkut dosa bini hari-hari sebab tayang keseksiannya.

-menipu r kalau kami tak jeles kalau time kuar ngan awak ada laki len pandang awak sebab awak pakai seksi

-bagi kami perempuan yang menutup aurat lebih seksi


bukan kami nak demand tinggi-tinggi terhadap kaum wanita sekalian,cuma tu apa yang kami rasa ..just pendapat :)


SEKSI SYIAL...NICE TITS..hahahaha


sekian,
time kaseh




note:
kepada yang tak setuju,sila la bangkang secukupnye di ruangan komen...hihihi .....
kepada yang setuju trima kaseh dan ingin tambah pape,sila ke ruangan komen jugak 

61 comments:

Eyqa Hasnan said...

SETUJU !

Kak Dara said...

kak dara setuju...perempuan menutup aurat lebih seksiii.!!!

Burung Hebat said...

gua suka dis entry...dengarlah wahai bakal-bakal isteri sekalian...ada betulnye

Shahiraa Aqilah said...

Mbca dgn pnuh sng hati. Stuju laa! :)

acheeqa farhana said...

kami setuju :)

A.I.N.S.Y.A.H said...

stuju sangat.. tapi, kenapa laki lau tgk pmpuan sexy mula lah nak mggatal?

Hunnym Syot 美智子 said...

setuju dengan kamu.. :)

cik misi said...

tepat sekali

Syafiq said...

betul2!!!!


thanks dropping by dekat blog saya...

http://apekblogger.blogspot.com/2011/09/dunia-facebook-5.html

SyuE said...

nice!! suke sgt! huhu. ;)

kpah k-poh said...

mana ada lelaki yg tak tengok ppuan seksi..kan..Bila nak tayang kat org..nak yg seksi..kurus langsing..wow..Ehhh..bukan lelaki muda jer..yg tua2 pun bangga abis kalau dapat yg seksi, tau.Tapi bab isteri..nak yg suci..yg baik..yg solehah...( bukan semua lelaki bersikap begitu yaaa..terutama pemilik blog ni budak baik ni..heeee..memang kpah setuju sgt ler dgn entry di atas..)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah .. tajam giler .. btw .. setuju sangat .. sejahat mane laki tu .. die nak bini die yang terbaik .. tapi kalau laki jahat nauzubillah .. macam mane pulak ??

ade2mama said...

pdam muke ppuan heehehe..ppuan wajib bce taw lalalala
heheh

Elyana Ahmad ツ said...

perempuan yg pakai baju kurung lagi comel kan.tapi bukan aku.kehkeh

ade2mama said...

ala elyana..ngaku jela ,..heheh

Cik Misi said...

haha... superb wei...

Maya Sarry said...

bagus :-)
setuju..

Fatin Farhana Binti Ramli said...

fahad sengal je .. kalau si lelaki yang perangai teruk nauzubillah macam mane ??

mrs.asrafovic said...

yea..sesungghunye...
xperlu nk sexy mexy okeh..:)

AesyaZealous said...

tak aci..nak awek seksi..tp nak bini yg solehah.. cehh hahaha

Miss Lady Iena Nazir said...

setuju. tp awak pon same jgn beli saham ke neraka ye.

Noor Fatin Nadia Ismail said...

bimbing la wanita tu.. wanita perlukan bimbingan..^^

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Btol kata noor fatin nadia ismail 2..
wanita perlukan bimbingan..
tak smstinya wanita seksi 2 xbleh brbah..tak smstinya btudung tu baek..
ne just pdapat..:)

Sarah Mohd Saleh said...

betul lahh tuh..laki nih menggatal je lebih.demand tggi.nyemah.tp bgs lahhhh cr bni yg soleh.pick me!pick me!.hahahaha

Wadi AR said...

gua pon tak seksi

Adylia Qarissa said...

setuju sangat sangat sangat sangat..kalau ada button like kat sini dkna nak klik 1000 kali ..heheee

Haryanie Ninie said...
This comment has been removed by the author.
MissViVio said...

ppuan mcm coklat ferrero rocher. org ttap akn kutip kalu jatuh ke lntai slgi ia berbalut. dan even mhal skalipon, kalu jtuh tnpa balutannya, org xkn pndang. xkn kutip mlah dilenyek.

ieyza afieyna said...

betul2..

kalo dok tayang semua apa guna ja.
xda special la untuk husband nnti kan..

gud entry ;)

*rainyscream* said...

xnak bangkang..nak setuju. nice one!!

Hang Leo said...

Eyqa Hasnan: time kaseh

Hang Leo said...

Kak Dara: time kaseh..

Hang Leo said...

Burung Hebat: time kaseh,,dah tu ko cepat2 la cari bini,hihihi

Hang Leo said...

Shahiraa Aqilah: time kaseh atas pembacaan sepenuh hati itu..:)

Hang Leo said...

acheeqa farhana: time kaseh :)

Hang Leo said...

A.I.N.S.Y.A.H: time kaseh..mmg la cz pmpuan ni kan ada daya tarikan tersendiri..tu yang ramai rebah di tengah jalan.heeeheh

Hang Leo said...

Hunnym Syot 美智子:time kasih atas itu:)

Hang Leo said...

cik misi: time kasih cik misi

Hang Leo said...

Maya Sarry:time kaseh atas persetujuan itu,hehe :)

Hang Leo said...

Syafiq:thanks:)...ur r welcome

Hang Leo said...

SyuE: time kaseh :)

Hang Leo said...

kpah k-poh:perghh..komen y sangat berguna,betul tu kpah....apa yang kpah ckp based on what we see today right..time kaseh:)

Hang Leo said...

Fatin Farhana Binti Ramli:hahahha..tertajam plak

Hang Leo said...

ade2mama:hehe..tak de lah,kite saling ingatkan diri masing2 r..kalau lelaki akan ada isteri jgk.bimbing la si isteri klu tak nak masuk neraka..sebab isteri adalah tanggunjawab

Hang Leo said...

Cik Misi:time kaseh cik misi:)

Hang Leo said...

Elyana Ahmad ツ:haha..merendah diri plak dia..perempuan yang pakai baju kurung/menutup aurat semuanya comel:)

Hang Leo said...

Fatin Farhana Binti Ramli:kalau perangai laki teruk??mcm ne nak nilai keterukan dia...ada sukatan kah??? based on wat aku pernah blaja..pilih berdasarkan agamanya y pling utama

Hang Leo said...

mrs.asrafovic:yup..sememangnya pun

Hang Leo said...

AesyaZealous:hahah..tu bukan pendapat saya,tu based on wat we see ...norma kehidupan skrg.:)

Hang Leo said...

Miss Lady Iena Nazir;time kaseh,insyallah

Hang Leo said...

Noor Fatin Nadia Ismail:betul tu.saya stuju..sebab itu cari suami y berpegang pada agamanya,nanti dapat la kasi tunjuk ajar kat bini dia :)

Hang Leo said...

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn:saya hormati pendapat awk tu..time kaseh...saya tak kata perempuan x bertudung itu teruk dan tak kan berubah..kenape ada entry ini???saya nak perempuan taw supaya diri mereka di jaga dengan bek,tak nak menjadi pemuas nafsu mata lelaki sahaja...saya tak fokuskan pada tudung shaja,tp all pasal aurat wanita..mmg r y bertudung tak semestinya bek..sng citer try la awk search kat google artikel pasal" perempuan bertudung vs tak bertudung"..kalau sy bagi pendapat lebih pasal tu tkut awk kata sy pangkah awak..saya pun tak sempurna..just saling mengingati je..artikel tu bagus bag saya

Hang Leo said...

Sarah Mohd Saleh:hahaha..mana ada gatal..u tlh di pick pun oleh ur bf..hehe..

Hang Leo said...

Wadi AR:haha.bagus la..

Hang Leo said...

Adylia Qarissa:haha..time kasih..tulah klu sorang bleh like berjuta kali,best kan..

Hang Leo said...

MissViVio:sedap ayat kamu tu..

Hang Leo said...

ieyza afieyna:time kaseh..nmpaknya anda fhm sepenuhnya apa y sy nak sampaikan:)

Hang Leo said...

*rainyscream*:time kaseh ek:)

Princess Nusy said...

hehe..best entry nyh..stuju3! ^^

Princess Nusy said...
This comment has been removed by the author.
hazanis said...

hihi..suka2..peringatan kepada saya..:)