Saturday, 20 August 2011

PAK JEMBUT VS MAK JEMAH

hai pembace lelaki kacak dan pompuan gebu..
entry kali ni korang layan jela perdebatan mulut antara PAK JEMBUT dan MAK JEMAH..hik2
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


PAK JEMBUT:pompuan ni macam cuaca,takde benda yang 
bleh kite buat nak hentikannya.

MAK JEMAH:laki ni macam iklan kat tb,tak bleh caye langsung.


PAK JEMBUT:pompuan ni  macam cekedis,sedap tapi boleh merosakkan buah pinggang.

MAK JEMAH:laki ni macam puting beliung,bleh menimbulkan kerosakan berganda-ganda


PAK JEMBUT:pompuan ni macam gula kapas,bila dah lama-lama akan rasa muak

MAK JEMAH:lelaki ni macam blender ,mereka satu keperluan untuk digunakan

PAK JEMBUT:perempuan macam maskara,cantik kejap je tapi bile dah emosi sikit habis meleleh
MAK JEMAH:laki ni macam barang antik.makin lama makin mahal tapi kegunaannya hampeh.

PAK JEMBUT:pompuan ni macam ais,beku dan keras tapi lama-lama cair jugak.
MAK JEMAH:lelaki ni macam viagra,menyedapkan tapi ada kesan sampingan yang merbahaya

PAK JEMBUT:pompuan ni macam kapas,bile dah “kotor”,kekotoran tu boleh di kesan.
MAK JEMAH:laki ni macam sabun,makin digosok makin berbuih

PAK JEMBUT:pompuan ni macam broadband,kadang2 meragam,kadang ok jer..aku pun tak faham ngan pompuan ni
MAK JEMAH:laki ni macam yellow pages,dalamnya penuh isi tapi sama je.

PAK JEMBUT:pompuan ni macam agar-agar,lembut dan lembik
MAK JEMAH:laki ni macam kondom,tujuan utama untuk “melindungi” tapi kadang-kadang terkoyak jugak.



p/s:setiap ayat bergantung pada fahaman masing-masing,cuma jangan salah faham,hehehehe

p/s:jika ada sebarang cadangan atau komen bleh terus ke sini klik sini

21 comments:

Burung Hebat said...

terbaek bro..yang last tu,laki mcm kondom,hahaha

NadiRah said...

hahahahhha...
berlawan2...huhuhu

Dzarief Zuhdi said...

moral: beli la kondom yg mahal skit.. agar tak senang terkoyak.. ahaha

Cik Adi said...

hahahhaha beli la yg tahan lasak sikit. apa daa. xD

fanna said...

sayang mak jemah..
mak jemah af!!!

go mak jemah go!

Cik Bell said...

Sokong Mak jemah..Mak jemah boleh jadi pendebat terbaek..hahaha..

Elie Lily said...

go-go mak jemah!
hahhaha

Farhanah Mokthar said...

pak jembut ni melebih plak !!

Cik Ice said...

Err..senyum x perlu kata apa2.. :)

ika said...

tersirat sngt~ tp bgus la...macam btul je smua nie...

epalpai said...

like mak jemah. haha
papepun laki n pompuan saling melengkapi.

syafiqakarim said...

haha yang last tu aku suka.haha
mengancam kot

mrs.asrafovic said...

hahaha..style...

mak jemaaahhhh n pak jembut punye statement..haha

atie said...

mak jemah caiyokkk !

Faraa Eiman's said...

haha , sengal !

eyjalukman said...

aishh , tak bole blah btol perdebatan ni . haha

Nur Saina (AntooUngu) said...

banyaknyer macam2..haha

sis92 said...

molek sungguh mak jemah!
hehe

Princess Nusy said...

hehe..sabar jela..

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Ekekeh haram j huhuuh..

bella luna said...

haha,nice sampai aku terkelu dan tak terkata2,gile kreatif,hehe ;)