Monday, 25 July 2011

HebAk SunGGuH SUperMAk

hai pembace blog..
kali ni citer SUPERMAK lak yang keluar...adiwira wanita pertama malaysia..macam catwoman la kot tapi versi sopan..heheheh

aku macam tertarik lak nak tengok citer ni...adiwira confirm la hebat kan...
korang taw tak super mak ni banyak kelebihan dia...??? tak taw??

hah,sekarang aku nak kasi taw kelebihan dia



KELEBIHAN SUPERMAK


1-boleh menahan kereta yang sedang bergerak menggunakan kuasa saktinya.

2- mampu terbang/melompat dari bangunan ke bangunan dengan pantas.

3-mempunyai suit luarbiasa kerana tidak memerlukan "fitting room" untuk tukar baju yang sedang dipakai kepada "suit" supermak.

4-menggunakan seluar tight yang berteknologi tinggi meresap peluh celah kangkang walaupun sekilas pandang nampak seperti tight pasar malam yang ada jalur-jalur tu.

5-dapat melawan penjahat seramai 10 orang dalam satu masa.

6-mempunyai saluran najis kecil dan besar di dalam "suit" bagi mengatasi masalah sakit perut ketika bertempur dengan penjahat.

7-musuh akan lebih cepat dihapuskan time supermak period sebab bile time period seperti wanita lain,supermak akan cepat marah.

8-kekuatan 'suit'nyer seperti suit iron man yang tahan lasak walaupun 'suit' nyer lebih kelihatan shaping dan nipis.

9-seorang suri rumah yang hebat sebab adiwira pertama wanita yang boleh buat kerja dengan sepantas kilat,maybe boleh menjadi idola para ibu diluar sana.

10-rekaan 'suit'nyer yang ditempah khas warna hitam agar tidak menampakkan sangat "line"tali bra dan "bonjolan" badan


tapi supermak ada 1 kelemahan
*
*
*
*
*
*
*
.

gambo dari side belakang tidak disengajakan,hehehehe
kelemahan ni lah supermak tak dapat atasi lagi...tak kan time pakai suit nak kena kasi anak menetek plak..so kena bawak botol susu la..tapi tak pe,supermak still hebak..heheheh

apepun selamat menonton supermak mlm ni....








note:semua kelebihan dan kelemahan tu aku reka je berdasarkan imaginasi aku....jangan marah,hehehehe

10 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah..agak kreatif dan tak de sape boleh te-fikir

eja said...

hahaa..bab kelemahan tuh lawak..

Biha Petom said...

hahaha..lawak la, imaginasi yg sgt tinggi, ;)

Hang Leo said...

Fatin Farhana Binti Ramli:hahaha..thansk ek

Hang Leo said...

eja: doh hok tu memang sulit sikit klu mak jadi adiwira,,hihihi

Hang Leo said...

Biha Petom:hehehe..time kaseh:)

IMANSHAH said...

mak mana ni..mak nyah ok tak?? hehe

layan jugak citer tu

Hashira Yusoff said...

hahaha..nampkanya supermak kena pakai suit nursing baru senang nak mnyusukn ank! ^ ^

-->Asal gatal aje kau beri ubat kelamin..
-->kaitan hormon dan hari 'menuduh' sedunia.

GaDis BuTtErFLy said...

mmg lawak... hihihi, tp best, kurang2 kita x de la nk melopong tengok cter superhero dr luaar... malaysia pon ada... hihiih, pape pon, ceria2 selalu :)

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

soh dia pam susu lu sblom kuar umah..
br xtkocoh2 ank nk netek hahaha..