Friday, 8 July 2011

9 GoLOngAN peRLU DIberSihkan

1-golongan penagih dadah



2-golongan berjiran jenis beruk sumbang





3-golongan yang menegakkan benang yang basah





4-golongan makan rasuah
Mana2 negara pun x ley lari dari isu ni..tapi besenyer kantoi ahli politik la sebab ahli politik ni akan jadi perhatian  masyarakat..ahli politik ni kan pemipin..so,aku harapakan la manusia yang bergelar pemimpin jangan khianati kepercayaan masyarakat.





5-golongan paksa orang  masuk MLM
aku memang x suke paksa memaksa ni..nak citer lebih panjang..KLIK SINI


6-golongan fakers



7-golongan berlagak otai sebab ramai follower





8-golongan pekerja asing
Kat Negara kite penuh dengan lambakan pekerja asing,sampai ada timbul masalah.




*
*
*
*
*
*
LASTLY
*
*
*

*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*








9-golongan tukar jantina









note:ni lah antara benda y perlu "disamakkan" lam negara kite ni..y paling aku benci no 9 sebab aku memang geli ngan MAK NYAH..

69 comments:

diya said...

setuju sangattt nak2 tang tkar jntina tu ? tah mende lah pekdahnye .

p/s ; terer maria ozawa cakap bm . hah :DD

cicero said...

erm.. apa maksud yg no.3 tu ek? sy xtahu.. >_<;

ir yien 9897 said...

hahaha..

no.6 tue tak leh bla.. :)

O'gosh said...

yang no semilan tu mmg sangat setuju tau noks!!!

dayu_myself said...

wei...ko memang minat sangat dengan nyah akhir tu...gila bayang ke wei??muahaahahah

ArulchelseA said...

blog otai tu kena bersihkan perangainye..kih kih kih

Solehah_SS97 said...

Haha..yup=)

Yaya Zamimi said...

blog otai tu macam ......
HAHAHAHA!
btw, keep it up bro! :D

Miscellaneous Smiles said...

aku slu jumpa y last tuu~

Hashira Yusoff said...

eeeeeee.....yg last skali mcm ne ko boleh tepek dlm blog kau ni? geli aku tgok..hahaha. ;)

--> The reason why women attracted to clothes and shoes.

Ash Shikano said...

setuju2!
bersihkn glongan perokok gak buleyh?
buat org sekeliling sakit je,,

SuzaDin said...

setuju sgt2 lh sume 9 golongan nie emmm

Harafawza said...

keh3 . nampok bebenoo nipunye . yang golongan fakers tu . keh3

GaDis BuTtErFLy said...

salam kenal dr gadis butterfly- hihih, setuju sangat... n paasal blogger tue pon saya setuju. haanya gara2 ramai follower, jd sombong BUT x sume mcm tue k... happy2 selalu.. :)

Haryanie Ninie said...

jagalah kebersihan negara kita...hahahha.....xyah nk kotorkan ngan 9 golongan yg di atas pun dh bleh wat rkyat hidup aman damai...hehehhe...

kinaRmaya said...

hehe..hang leo..cmne nak follw ye..nak mrabe kat mne ni..hehe

Khairil said...

betul tu..semua golongan tu patut di nyahkan dari malaysia ni....hahaha

Miss Y and Her World said...

ahaha. suka entry ni. thumbs up. bagus!!!

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

yatie Awang said...

golongan, bermaksud perangaikan, yang tak elok, memang kena bersihkan

cik paja hanim said...

sangat setuju!tambah lagi satu..golongan anonymous yang suke benor menghentam orang lain..hahaha..

amir aizat said...

no6 tak boleh terima,hahah

Farah Azurah said...

hahaha..nk taw,tadi fara trun dari kereta jumpe segerombolan mat indon baru smpai sini..
look sgt jakun dengan kota tinggi..hehe ^_^

Cik Purple Pinkypuff said...

hahaha~~ bekenan sgt kat entri nih.. guling2 den baco..haha~~:D paling bekenankat maria ozawa tuh la yer derrr..kekekeke~~:D

tolong cp? KLIK dan KOMEN entri INI..:) terima kaseh..;]

bibi bibo said...

HAHHAHAH , maria ozawa

buDAK keCIK said...

whoa, no.9 mmg kna sapu sampai brsih. geli nokz. ak pn kalah bila dorang brtukar jd power rangers. eh silap. brtukar jd pompuan. kulit dorang lagi mulus drpd ak tahu. huh, mencik!!

mmz said...

hahaaha..chooii... ;)

hana nabihah said...

oups yang last tuh..hehehe ;P

SoLy SoLicious said...

waahh...suke gila entry ni..terbaik !

kerisperak said...

kahkahkah... aku pun geli ngan mak tu..

Terbelog said...

no 6 tu mangkuk la ha3

Syazwani Amira said...

haha, superb true!! ;)

Finaz Jaafar said...

hahah..yang ni saya setuju

hamzah ian said...

terbaik.. hahaha

a f i f a h s w e e t said...

maria ozawa ?? hahaha ! menipu ponn tak tauu.

Hang Leo said...

diya:tulah,maria ozawa buat2 teror lak speaking BM,,hahaha

Hang Leo said...

cicero: ton..kamoo suke bt lawak kan??nanti aku balik UTM aku kasik taw,hihihi

Hang Leo said...

ir yien: hahaha :)

Hang Leo said...

O'gosh:btul2..ramai jugak nyampah glongan tu..

Hang Leo said...

dayu_myself:wei..ko tnya soklan cepu mas..aku mintak jauhkan lah.x de zuriat la jawabnya aku nti,,ahahha

Hang Leo said...

ArulchelseA: blog otai tu ego tinggi..susah kot nak kikis sifat mcm tu.. :)

Hang Leo said...

Yaya Zamimi:hahaha.mcm sesorang la..thank yaya.

Hang Leo said...

Miscellaneous Smiles:selalu jumpe???ko berjiran ngn orang mcm tu ke??hihih

Hang Leo said...

Hashira Yusoff: sebab aku fuck giler muka dia..hahaha..geli mak.

Hang Leo said...

Ash Shikano: boleh gak..golongan mcm tu ramai sgt merosakkan masyrakt sekeliling..

Hang Leo said...

SuzaDin:thanks a lot:)

Hang Leo said...

Harafawza:mmg la..xkan betul2 lak. :)

Hang Leo said...

GaDis BuTtErFLy:salam kenal..btul2..ok.thanks:)

Hang Leo said...

Haryanie Ninie:wah berjiwa patriotik anda:)heheh..btul2

Hang Leo said...

kinaRmaya:x bek merabe sy..eh,silap bace lak..hehe..ada je kat tepi tu:)

Hang Leo said...

Khairil:btul2..:)

Hang Leo said...

Miss Y and Her World:thanks ek..:)

Hang Leo said...

yatie Awang: yup..:)

Hang Leo said...

cik paja hanim:bleh jugak tu..tp alhamdulillah sy masih blum kena hentam..:)

Hang Leo said...

amir aizat:hahaha..ko jeles kan..hahaha

Hang Leo said...

Farah Azurah:lorh..usha la..hahaha

Hang Leo said...

Cik Purple Pinkypuff:hahaa..guling sopan2 ek..hahah

Hang Leo said...

bibi bibo:wah..dia kenal maria ozawa lerr tu..pernh tengok ke lam.....hhahah

Hang Leo said...

buDAK keCIK: diorang suntik sume benda..xpe2..jgn jeles..y pnting anda asli,hehehe

Hang Leo said...

mmz::)hehehe

Hang Leo said...

hana nabihah:hahaha kamoo berminat ke??:)

Hang Leo said...

SoLy SoLicious: thanks a lot..:)

Hang Leo said...

kerisperak:sape2 y tgok mmg geli:)

Hang Leo said...

Terbelog:hahaha

Hang Leo said...

Syazwani Amira:arigatou:)

Hang Leo said...

Finaz Jaafar:thanks..:)

Hang Leo said...

hamzah ian:hehe..thanks ek

Hang Leo said...

a f i f a h s w e e t:tu contoh je..maria ozawa tu mmg x pandai menipu..hehehe..jujur betul

Adam Idris said...

hahahaha kelakar !

ciknabil-a said...

hakhak! :D

golongan nyah ea bang? skali nyah dtg bertapak kat sini cmna? hee.. :P