Friday, 1 July 2011

Beruk KUNSA yang LEMBAB


punggi  !!!!


hai semua..

aku bukan nk citer sal beruk pown sebenarnya….aku nk citer sal beruk band je.
aku dah lama x update blog sebab beruk-band(broadband) aku ni bermasalah…klu aku taw la beruk band ni slow macam siput..bek aku pakai siputbabi-band..
kadang-kadang terputus-putus memang memanaskan kepala aku…buat aku hangin je
kadang2 beruk band ni beraksi seperti lelaki ..laju je line,ganas je loading pape pn..,kadang2 beraksi seperti wanita…lembut2 je dia layan internet ,lemah seperti kena senggugut….sekarang beruk band aku dah kunsa aku rasa sebab dah x menentu kelajuan dia….
Bile nak akhir bulan je beruk band aku bt hal…maybe menstrual cycle kot..
klu menstrual cycle  2 hari ok la…ni dah seminggu..mencanak jugak aku .

hahahahahah(sekadar hiasan)



Pape pown..aku still terima kasih pada beruk-band aku y still bernafsu utk memberi perkhidmatannya  internet hingga sekarang…

makhluk ni aku x taw…anak buah charles Darwin kot

rela mati dari jadi lelaki..ni bodoh namanya..pastu x ngaku islam





Note:  1-sori lama x update coz internet slow & bz kerja
           2-alhamdulilah,result sem ni  ok compare to last sem

17 comments:

Ain Zulaikha said...

sama lah berukben kite mmg tak leh bawak berkawan hahahha

Hang Leo said...

ain zulaikha: brukband kite sama2 tarikh period tu..time nak akhir bulan je buat hal,,hihihi

Haryanie Ninie said...

dat's y la...hehehe..smua brukband der simptom yg sme...penyakit keturunan kot...hahahaa..:P

Hang Leo said...

ninie:hehehe..mybe la keturunan..baka kurang berkualiti,,hihih

cik Dil said...

gmbar ke2 x boleh blah..hahahha

Updated: Sumpah, boleh pengsan 10 hari kalau macam ini

Light of Intelligence said...

ekekek sabo je la
eh mekasih visit belog aku

meh nak pinjam BROADband aku
lagu weh
1150 Kbps tak tahu per saat agaknya ;)

lagi skali weh mekasih visit :D

eja said...

ak pn mmpunyai mslh yg same..grr!!

TYNTHA LANA said...

hahahahaah, ketawa aku baca ayt2 hang. Lana pun ada poblem sama dulu, berokband aku memg terok, baik bela beruk betul dari berukband ni. naik tensen kengkadang tu. tapi skrg alhamdulillah.. da ad streamyx,lega sket ^_^

mrs.asrafovic said...

HAHA..

sgt2 mmahami...

:)

berok banddd suke buat masalahhhh...

huhuhuhu

ArulchelseA said...

nasib tk pakai beruk... kih kih kih

kokser kokdam said...

beruk yg memang menyakitkan ati

gamba2 tu memang xley blah!

terbaik la

hahaha

Norul said...

hahaha..xleh blah gambo..klako molek..ngange mulut beruk..hihi

Muhd Aizie said...

Orang yang pakai broadband akan menghadapi masalah yang sama. Aku pun sama ;(

Beb, gambar Kajol tu, motif kau letak? dia kunsa ke?

haha


jom singgh blog aku. kerdidlesa.blogspot.com

follow blog kau ni. bye.

aswadz said...

hujung2 bulan, dah sampai limit capacity kot... tu yg lembap mcm babi eh siput babi tu.

amir aizat said...

hahah kelakar. berut kg sebijik mcm berukband gne mse kt kg,hahah

czueka zulaikha said...

bertukarlah kepada wifi hehe
walaupun ta bole bawak berjalan tapi laju woo :P

Terbelog said...

lucah kat broadband ke-2 ko nk pki tu ha3
cam hareemm