Wednesday, 18 May 2011

BLOGwalking biarlaH IKHLAS...


hye sume..
ari ni ak nak update sikit pasal sikap org y bw(blogwalking) ni.
kisahnya ari ni ak dpt la shout chat dari "si polan" ni...dy hntar chat seperti y ak bulatkan di atas...
ak cuma nk tgur, bw biarlah jujur...klu ko ckp ko follow,ko follow jela..
klu ko ckp ko klik nuff,klik btul2...
tp masalah skrg ak punyer follower x de lak brtmbah ngn nama dy..pastu ak xpernah pn dftar nuffnang...habis tu
"si polan" ni klik kt tang mana...
ak mmg pantang ngn org menipu ni....ko nak "kencing" pn agak2 la
kan dh kantoi ngn ak..ak dah blur kan nama "si polan" tu sbb bukan jenis ak nak malukan org..cuma ak x suke org menipu.



sekian terima kseh..

20 comments:

Tulip Putih said...

dy singgah jgk blog sy..rase nk sepak2 je..

nohfee said...

hahahah. dh taw dh sape yg buat kerja2 cegini. terbaeeek la hang leo! =)

cpahniza said...

ops kantoi..haha! keciannyaaa....

Muhamad Zaki Zafir said...

kalau dia tinggal link+follow, aku lyn.kalau x, lantak p lah.

echaRierie said...

hahaha..kantoi sdh..
kesian deh org gitu..
salah tmpt..
hehe :)

Rozuan Ismail said...

sekarang ni ada isu orang curi trafik blog kita dengan blogwalking.geram betol lah.grr.

Pure Lily said...

banyak dah orang2 mcm tu kat blogger nie. tgk aje la skg kan widget follower ilang, tp kat shoutbox ade jer orang giler kate dah folo, tang mana dye folo pun gua ta paham la..huhuu ampun kalau terkasar bahasa,,

Akeyla Frr . said...

SABOR JE LAHHH ~

Akeyla Frr . said...

Hihihihi , btw . Jangan nangis tauu :p Hihihi

anyss said...

banyak kali kene. malas layan sampah. *whoaaaa. ayat nak FL je. HAHA :DD

Sern said...

hahha...tau tu sape...S.......hehehe..sabar je der..

mommy akmal said...

hahaha..giler kantoi..layankan jerlah :))

░♥si lampu neon♥░ said...

fraud click namanya tu =P

..miss hana.. said...

hahahaha...
ada jugak org macam tu erk...
lawak2...
sabo je la .. =)

Ms Z said...

btol! aq x pnah pon letak nuff kat blog tetbe ada org shout dah klik nuff aq. plek. haha

tiefazatie said...

cam tau je sape tue..sbb ada je die dtg gak..

owh ya..mmg wak..ada spesis yg ckp dh folo..padahal xfolo2 pun..ntah pape..pastue boleh lagi desak2 ifa folo die balik..sbb ifa just tgl jejak je kt blog die..
ble ifa selamba je ckp..eh ye ke awak folo..tp dh refresh byk kali xde muncul pun nama awk..
tau x..terus la spesis nie xdtg dh reply jejak ifa!
damn!nampak sgt la menipu nya tue..
paling latest semlm la ifa kena..
dan memalukan..gurl ok..adoi la..
xyah la nak menipu..pastu mdesak org lagi..kalu die folo btol2..xkisah la..ifa folo la balik..tp nie bkn ifa nak berkira..tp die mnipu ok..

opss..sori bebel pjg..sbb ifa mls nk wat n3 psl nie..mmg sllu je kena..tp ifa rasa mmg nk buat la nt jg..geram ok!

amranaiman said...

wa pon penah jadi mangsa kejadian nih.. hahha :D

eclipsesweet said...

hahaha.. nampak sgt ayat copy-paste dari satu blog ke blog yg laen..

SuhailaSyahida said...

huhu..ayat copy paste je..kesilapan teknikal..xpela..jgn marah2 ye..

bkn apa, kdg2 kita nak komen jaga ati tapi terlukakan ati lak..hehehe..

apa2 pun, apa salahnya baca sket apa entri org tu...leh dapat idea tuk entri kita lak, ya dak?...

Abe Din said...

Salam suma,
Sebenarnya diorang pakai "robot" maksudnya ada perisian yg dijual dan bleh anto mesej banyak2 dngan cord ttentu. Dia dok gi pun blog kita tp dgan sekali klik... beratus blog akan dapat msg yg sama. Diorang memang tak kesian kat orang lain.. pentingkan diri...