Sunday, 8 May 2011

MERDEKA!!!!yeeeaahh!!!

Akhirnya diriku aman

Perrhh,excited betul aku  ni..dengan ini diistiharkan bahwa aku,HANG LEO sudah hbis final exam untuk semester ini.Dengan berakhirnya exam technology information system petang tadi maka aku telah bebas dari kongkongan sebagai mahasiswa semester ini..hehehehe..tersangat-sangat heppy  la...

Semester ini 6 paper final ak kena ambik ..banyak tu,mau pecah kepala lutut ak study .study la sangat kan.Dekat 2 minggu jugak la bertungkus lumus study.Last-last minit baru ak study sebab kalau aku study awal memang x lekat lam otak ak la..hehehe

Lepas ni bleh la enjoy,tido puas-puas,tengok movie-movie,bayar bil air yang tertunggak..hahahhaha

Lepas ni aku akan mengharungi cuti selama 4 bulan di rumah plak..4 bulan bersama family tercinta agak mencabar bagi ak,,hehehehe..terpaksa la mengikut peraturan peraturan yang disediakan di rumah..tp yang penting ak dapat beronok-ronok selama 4 bulan nti..hahahahah
ok lah..sampai sini dulu ek..mau packing barang plak untuk pulang ke kampung halaman ku.. :)

3 comments:

Hayati Hamzah said...

saat paling bahagia dlm hidup !

Siti NuruL Ain said...

ececeh..jelesnye dah habis awal2.. saya blom habis..baru habis satu paper.. hehee..


selamat beronok-ronok..;)

Hang Leo said...

hayati:btul2...seronok sgt

ain:perrhh,,baru 1 paper..lewatnya awk mula...thanks.awk pn sama,smgoa dpt beronok ronok lpas exam.