Wednesday, 15 June 2011

BENDa YAng X di SANGka...

pada suatu petang..






















 dia siap komen ngan follow aku tuh...hehehe..
dia antara blogger yang femes r masa aku start buat akaun blog ni..

bagus r kan,dia xde lah nak memilih blog kan nak follow even aku pn x follow dia lagi time tu..x sombonk.good!!

thanks ek cik ain zulaikha..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
* 
     









P/S: ain zulaikha,yang last tu men2 je,..hehehehheh :)

30 comments:

mmz said...

smpai t'mimpi2... hehe

nawal addina said...

huh ! jelez meyh !!! -.-

acuk said...

wow, giler hebat r hang leo. kahkah kah

myhatiku said...

tak tido mlm la hang leo ari nie..hee:)

hanis hasnan said...

haha ^^ lawak nyer :)

qeen.3c said...

untungggg laaa :)

nana kamarul said...

hahahaha ! comel jeeee :D

amir aizat said...

famous kan,mmg laa.hehe

Kongsi Gelak said...

aku jeles!!!! hahaha

ekin alias said...

haha apadaaaaa

ツ mIsS NaDEa ツ said...

untonglaaa :)

Hanis Atikah said...

kalau betul pn x salah...hehehe

zaty ♥ said...

syok ler ! :D

waalllaa! said...

ambbooiii...

Rozuan Ismail said...

amboi dah angau ye.huhu

cucu umie said...

pergh..mantap tu..hehe memang dia xsombunk pon..kuikui

p/s; ayie follow sini juga..kuiku

UYC said...

uihh untunglah :D

~syue~ said...

hehe, cik ain zulaikha tu memg rajin mengomen.. :)

aip! ape mimpi ank dara org ni? hehhehehe

Jer ... said...

uiyooo .ain cmmnt membina . huhu

sergeant keroro said...

cik ain zulaikha tu memang bagus, hehe.

tapi dia keroro punye :P

*gurau jek* XD

✿ emaxoxo ✿ said...

amboi. sampai jd dream eh. hehe

Jol sepet said...

hahha. x leyh blah maria ozawa nk webcam hahah

Farah Azurah said...

done..amboi...tapi ain zulaikha ni mcm yuyu zulaikha ek ??hehe..nk url die boleh x ??

blog-tips-kurus said...

takpe, takpe..
saya doakan mimpi itu memang mimpi betul lah! :-)

Ain Zulaikha said...

hahahhaa ape lah, buat lawak je HL ni eh.. btw thanks jgk ya sudi datang my blog :)

Yaya Zamimi said...

aku ni kolot ke smpai aku xtau sape ain zulaikha tu? =='

CicakBiru said...

hahaha...

Hang Leo said...

sama cik zin zulaikha..:)

czueka zulaikha said...

haha untunglah :) anyway blog ni mmg best! first time bace entry, rse nak bce semua :P hehe

Burung Hebat said...

amboi..untung la bro..mybe dia tertarik ngan doodle ko kot bro,,hihihih
ak pn tertarik..simple..xpayah nak bace panjang2..y pnting mesej sampai,,hehhehehe