Friday, 10 June 2011

THAnks ciK TULIP PutiH

Hai sume..
entry kali ni sebenarnya nak di tujukan kepada sorang blogger ni sebab tolong aku buat header aku ni..dah lama nak update tapi asyik tertangguh je coz busy berkerja..hehehe..

aku nak riview sikit sal dia ni
"Suka makan.. suka tido.. suka hang leo.. suka bunga tulip putih.. ade aku kesah??? muahahaha"
 " orang kelantan..sekarang blajar kat upsi.."


kat bawah ni header dia..



 sebelum ni header ak buruk2 je..kalau dia x tolong aku,haram la aku nak buat sendiri kan..memang pakai paste gambo jela..hihi...tapi selepas beliau menolong..akhirnya jadilah header ni..di tambah pula ngan tagline blog ni "ape2 pun blog aku jugak"...kalau korang rasa blog ni ok..jemput la ek klik butoon like kat hujung belah kanan tu ek,,hehehee

ni lah hasil tetek titik peluh si tulip,hehehehhe



arigatou cik tulip ek..







p/s:alang2 tu..klu korang rajin lawat la blog dia ek picit sini..


10 comments:

EiZaRaZiErYa said...

cantik header~ credit 2 cik tulip~
wink3 >_<

Cik Itam said...

nice awk=_)

aku_azreen said...

nais!!!

Tulip Putih said...
This comment has been removed by the author.
Tulip Putih said...
This comment has been removed by the author.
Tulip Putih said...
This comment has been removed by the author.
Tulip Putih said...
This comment has been removed by the author.
Tulip Putih said...

doitashimashite..:)

Umie Nur'Ain said...

nice header...kita nk buat tp tak taw ;) malu nk suruh kengkawan...

ChiChak Biru said...

huhuhu..kalu xpandai pakai photoshop..pakai je photoscape ngn GIMP 2..by the way bro..nice header..